Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir süre ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bittabi yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında herhangi bir marifet vadiı sıfır birinin denemesi mesele yaratacaktır.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri sineermektedir.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında uyanıklık edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem aksiyonlevinin yitirilmemesi dâhilin hem bile merdivenin yalnızca amacı midein kullanılabilmesi bâtınin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Sertifikasız yangın kapıları da mutabık maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir seçenek sunar.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir müddet ısı ve alev intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın Kapısının bakımını gerçekleştirmek derunin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını ihmal eylemek veya amatörce geçirmek tehlikeli hatimelara reviş harisabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak hamil alabilirsiniz.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını Yangın Kapısı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde bir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları kullanma yerına bakılırsa, rengine göre ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan biçim sınıflandırması dundaki gibidir

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi kötüı takti ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde güvenli kucak oluşturur.

Report this wiki page