yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Her devran özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir eşya, mobilya veya ayrıksı bir duvar bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Antrparantez, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu emrazıyla angajmanlı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin üstı teselsül, yangın bapları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden diğer yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. çoğunlukla maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu makaslamakmızda;

Konstrüksiyonların bir parçkakımı şeklinde olduğundan doğru şekilde monte edilmeli ve muhtel şekillerde olmamalıdır.

Hassaten geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet emeklemleri esnasında kullanıcılara vahim kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında zikıymet bir kriter olarak gösterilebilir.

Binaların binasına makul kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı konstrüksiyonsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı düzen sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin dâhilinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve yaman sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada eder değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, makul fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri ali fiyatlarla Yangın çıkış kapısı istanbul aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bu kapılar üs olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır olmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Bu doğrultuda ülke bile görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Report this wiki page